Novo izdanje magazina Karijera

Bez autora
Sep 16 2011

Nakon kraće letnje pauze objavljen je novi broj Karijere, specijalizovanog časopisa za zapošljavanje i ljudske resurse. Centralna tema ovog broja je Talenat. Na portalu Poslovi.rs je tokom avgusta sprovedeno istraživanje o značaju talenta. Rezultate istraživanja, kao i uticaj koji talenat ima na postizanje uspeha pročitajte u tekstovima Talenat – olakšica ili opterećenje, Zablude o talentu, Pored talenta bitno je...O talentu iz ugla prodaje u ovom broju Karijere piše Dragiša Ristovski, autor knjige Arena Prodaje. Da li je za prodaju bitan talenat ili je u pitanju veština koja se može naučiti i vežbati, pročitajte u tekstu Dobar prodavac – Talenat ili vežba...

Novo izdanje magazina KarijeraNakon kraće letnje pauze objavljen je novi broj Karijere, specijalizovanog časopisa za zapošljavanje i ljudske resurse. Centralna tema ovog broja je Talenat. 

Na portalu Poslovi.rs je tokom avgusta sprovedeno istraživanje o značaju talenta. Rezultate istraživanja, kao i uticaj koji talenat ima na postizanje uspeha pročitajte u tekstovima Talenat – olakšica ili opterećenje, Zablude o talentu, Pored talenta bitno je... O talentu iz ugla prodaje u ovom broju Karijere piše Dragiša Ristovski, autor knjige Arena Prodaje. Da li je za prodaju bitan talenat ili je u pitanju veština koja se može naučiti i vežbati, pročitajte u tekstu Dobar prodavac – Talenat ili vežba. 

Mesec septembar uglavnom vezujemo za nove početke i poslovne poduhvate, te je u skladu sa tim i ovaj broj magazina Karijera bogatiji za nove rubrike i još zanimljivije tekstove i intervjue. Od sada na jednom mestu možete da saznate sve pojedinosti određenog zanimanja kroz rubriku Šta znači biti... U ovom izdanju pročitajte koji su radni zadaci i ciljevi HR menadžera i saznajte kako izgleda jedan radni dan u životu HR menadžera Maje Gabrijan iz kompanije McCann Ericskon Public Relations.

Magazin Karijera nastavlja tradiciju proglašavanja najboljeg poslodavcakroz rubriku Poslodavac meseca. U prethodnom periodu (jul/avgust 2011. godine) najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta na portalu Poslovi.rs, kao i najveći broj prijavljenih kandidata imala je kompanija Euro 07.  

Novi broj magazina Karijera možete pročitati na sledećim linkovima:  

Magazin Karijera - Flash verzija
Magazin Karijera - PDF - Ekranska rezolucija (3.6 MB)
Magazin Karijera - PDF - Visoka rezolucija (22.2 MB) 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik